állás kalauz

Szeretnél versenyképes fizetést Hanon Systems Hungary Kft.-nál?

Szeretnél versenyképes fizetést Hanon Systems Hungary Kft.-nál?

Kép forrása: Hanon Systems Hungary Kft.

A Hanon Systems a világ egyik legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 40 gyártóüzemmel és 4 technológiai fejlesztőközponttal rendelkezik. Magyarországi gyártóüzeme a Hanon Systems Hungary Kft. SZÉKESFEHÉRVÁRON klímakompresszorokat, hűtőközeg továbbító rendszereket tervez, és részegységeket gyárt a legnevesebb autómárkák számára több, mint 25 éve, mellyel a térség egyik legmeghatározóbb piaci szereplője és munkáltatója.

 

VÍZIÓNK

Kiemelkedő műszaki színvonalú és minőségű klímatechnológiai termékeket gyártsunk a vevőinknek. A Hanon Systems víziója, hogy vevőinkkel partneri kapcsolatban segítsük a világ legjobb járműinek építését. Autóipari szakértelmünket olyan alkatrészek, rendszerek és modulok tervezésére és gyártására fordítjuk, amelyek mind a járművezetőknek, mind utasaiknak kényelmét és biztonságát szolgálják.

STRATÉGIÁNK

Tevékenységünk minden területét az innováció határozza meg, amely dinamikus növekedésben, innovatív fejlesztésekben, valamint szervezeti hatékonyság ösztönzésében valósul meg.

LEGFŐBB ÉRTÉKEINK,
melyek tevékenységünket meghatározzák:

 • Érték teremtés partnereink részére
  • Munkatársak megbecsülése
  • Elhivatottság a technológiai fejlesztés iránt

SIKERÜNK TITKA

 • Vevőközpontúság
  • Innovatív termékek
  • Minőség
  • Világszintű jelenlét

AMIT AJÁNLUNK:

A Hanon Systems Hungary Kft. versenyképes fizetést, szakmai- és készségfejlesztő tréningeket, nyelvi kurzusokat, előrelépési lehetőséget biztosít már meglévő- és leendő munkatársainak. Tiszta, igényes, rendezett és biztonságos munkakörnyezetben, magasan képzett szakmai csapatban dolgozva kínálunk hosszú távú munkalehetőséget. Dolgozóinknak folyamatos orvosi ellátást, rendszeres szűrővizsgálatokat, véradási lehetőséget-, valamint kedvezményes üzemi étkezést, saját konditerem használatot biztosítunk, illetve számos kulturális-, szabadidős- és sport programra kínálunk kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget. A környező településekről ingyenes buszjáratok gondoskodnak műszakra járó munkatársaink utazásáról.

Csatlakozva a Hanon Systems Hungary Kft. csapatához, egy biztos háttérrel rendelkező multinacionális vállalatnál, nemzetközi környezetben, családias légkörben kezdheted meg pályafutásodat, vagy fejlesztheted tovább a már meglévő szakmai tudásodat. Sikerünk a Vevő elégedettsége. Legyél Te is részese sikerünknek!

8000 Székesfehérvár, Aszalvölgyi út 9-11.