Hírek

Újra szavazhatunk a legjobb női vagy férfi masszőrre

Újra szavazhatunk a legjobb női vagy férfi masszőrre

Kép forrása: pixabay.com

Hiánypótló kezdeményezés indult tavaly: az Év Masszőre Díj! A szervezők ezzel szerették volna elismerni a masszőrök munkáját, akik noha komoly eredményeket érnek el pácienseiknél egészségügyi vagy sport területen, mégis kevésbé ismerik el a mai napig a szakmájukat, mint például az egészségügyi dolgozókét.

 

Legyen szó akár egy kis felfrissülésről, akár gerinc- vagy tartásproblémákról, kötött izomzatról, sportsérülésről, vagy éppen meddőségről, számos esetben tud segíteni egy jól képzett és tehetséges masszőr a páciensének. Mégis, a mai napig kevesen gondolnak bele, hogy ezek a gyógyító- vagy rehabilitációs szakemberek, akiknek fontos szerepük van a prevencióban és az általános közérzet javításban, stresszoldásban is, a valóságban milyen kevés elismerést kapnak a mukájukért. Ezen szeretne változtatni az Év Masszőre Díj megalkotója.

A masszázs nem luxus

“A tavalyi verseny segített valamelyest megismertetni szélesebb körben, hogy a masszázs nem luxus. Ha az ember beteg, sokkal többe kerülhet meggyógyulni, kiesik a munkából, ráadásul nem tudja élvezni az életet, ezért fontos és érdemes is a megelőzésre, a stresszkezelésre időt és energiát fordítani. Amit magunkra áldozunk, az a legjobb befektetés, így masszőrhöz járni hosszú távon nagyon jó döntés. Mégis, míg az egészségügyi dolgozóknak óriási tisztelettel adózunk, és a szépségiparban is számos vendég dicséri a számára jól bevált szakembereket, a masszőrök munkájáról kevesebbet hallani” - fejtette ki Korondán Gábor, a Sara Beauty Spa márkamenedzsere.

A tavalyi megmérettetésen a női masszőrök voltak bátrabbak, tőlük érkezett több jelentkezés, a szervezők ezért idén szeretnék a férfi masszőröket is buzdítani, hogy jelentkezzenek bátran.

“Szeretnénk, hogy minden magyar masszőrhöz eljusson az Év Masszőre Díj híre és a masszőrökre még nagyobb figyelem vetüljön, hiszen munkájuk a gyógyászat része, kézzel fogható eredményekkel. Kezdeményezésünk célja, hogy megmutassák magukat hazánk masszőrei. Hogy láthassuk őket arccal, névvel, legyenek büszkék arra a csodára, ami a kezükben rejlik. Tavaly a hölgyek voltak bátrabbak, de biztatjuk idén az urakat is, jelentkezzenek bátran! ” - tette hozzá a szervező.

Egyedi trófeával és értékes ajándékkal jutalmazzák a legjobb szakembereket

A masszőröknek idén is nagyon megéri jelentkezni, hiszen az egyedi trófea és a hatalmas elismerés mellett egy 50 ezer forintos masszázscsomaggal is megjutalmazzák a legtöbb szavazatot kapott szakember munkáját.

“Idén 50.000 forint értékű masszázscsomagra beváltható kupont nyerhet a legjobb női és férfi masszőr, amelyet tetszőleges termékekre válthatnak be a webáruházunkban. Szeretnénk megadni a nyerteseknek a döntés szabadságát, azt választhatnak, amit csak szeretnének. Emellett extra MySara hűségpontokat is nyernek, amelyeket szintén termékre tudnak váltani, hiszen értékes forintokat érnek a webshopunkban. De a győztes trófea sem marad el természetesen, egy-egy teljesen egyedileg készített trófeát kapnak a nyertesek, valamint egy marketing célokra használható plecsnit is, amellyel ebben az esztendőben az Év Masszőreként hivatkozhatnak magukra – sorolta a díjakat Korondán Gábor.

Saját fotóval pályázhatnak a fődíjra

Az Év Masszőre Díjra a szakemberek egy, a szalonjukban vagy a masszázságyuk mellett készült, saját fotóval pályázhatnak a Sara Beauty Spa Facebook-oldalán március 27-től.

Ezután kezdődhet a lájkvadászat, amely során a szakemberek felkérhetik barátaikat, ismerőseiket, hogy lájkolják a fényképüket. Bár a kliensek direktben nem nevezhetik a masszőrüket, felhívhatják a figyelmét a kezdeményezésre, és szavazhatnak is rá. Amennyiben sok kedves és elégedett ügyféllel rendelkezik a masszőr, máris van kiket mozgósítani a siker érdekében. Indul a verseny, a szavazatok gyűjtésére május 14-ig van lehetőség.

LM