Hírek

Már 2 millió magyar kattintott a Marsra magyar!

Már 2 millió magyar kattintott a Marsra magyar!

Kép forrása: Marsra magyar

Tizenharmadik epizódjához érkezett a sorozat, ami az ország kedvenc hegesztőnőjévé tette Stefanovics Angélát, ami influencerkedésre bírta Badár Sándort, dadogó hősszerelmest csinált Keresztes Tamásból és azt is elérte, hogy a Jászai Mari-díjas Csőre Gábor egy giroszkópban pörögve gyárhimnuszt énekeljen.

 

A Marsra magyar bővelkedett ikonikus jelenetekben és az első évad záró epizódja erre tett rá még egy lapáttal.  Az évad utolsó részében kiderül, hogy sikeres volt-e a NASA küldetése, és megmenekül-e a csődtől a Hajnal-Vasad Kft. A vasmunkás cég közkedvelt figurái (többek közt Stefanovics Angéla, Csőre Gábor, Keresztes Tamás, Thuróczy Szabolcs, Badár Sándor és „munkatársaik”) mellett az évadzáró részben felbukkan Köllő Babett, Árpa Attila és Mucsi Zoltán is, hogy egy-egy villámjelenetben tegyék felejthetetlenné a 13. epizódot.

A Marsra magyar! az első olyan produkció, amely ennyire mély brand együttműködésre épül egy nagyvállalat és egy független szellemi műhely között. A sikeres fogadtatás úttörő lehet az ilyen típusú márkaegyüttműködések számára. A Telekom és a KMH Film az alkotócsapattal szorosan együttműködve teljes univerzumot épített ki a Marsra magyar! sorozat körül, amelyben a tizenhárom epizód mellett a Telekom reklámjai, natív cikkek, számtalan TikTok videó, és más közösségi média tartalom érte el a rajongókat. A közös expedíció sikere számokban is tetten érhető: az epizódok összmegtekintése már közel 2milliónál jár, a sorozathoz kapcsolódó TikTok tartalmak elérése pedig már 11millió fölött pörög, más közösségi média csatornákon közel 2milliós megjelenést, és több tízezer reakciót gyűjtött be a sorozat.    

A Magyar Telekom és a KMH Film közös, az Index Youtube-csatornáján futó online sorozata, a Marsra magyar! eddigi utolsó része október 24-én, kedden vált elérhetővé. Így eljött azok ideje, akik eddig arra vártak, hogy egyben nézhessék meg a teljes évadot, mostantól ők is végre megtehetik ingyenesen YouTube-on.

 ***  

A Marsra magyar! című új magyar szitkom főbb szerepeiben Csőre Gábor, Badár Sándor, Stefanovics Angéla, Gyöngyösi Zoltán, Földi Csenge, Német Klára, Keresztes Tamás, Stork Natasa, Thuróczy Szabolcs, Edvi Henrietta és Labán Roland láthatóak.

A sorozatot humorát fémjelző Végh-Kálmánchelyi-Stefanovics alkotótrió nevéhez olyan különleges projektek fűződnek, mint az uristen@menny.hu, a Libiomfi című film, vagy a 2019-ben berobbant Anzselika Habpatron youtube csatorna.

A Marsra magyar! sorozat producere Pusztai Ferenc, akinek számtalan magyar sikerfilmet köszönhetünk, nevéhez fűződik többek között A Nyomozó, a Lajkó - Cigány az űrben, az Utóélet vagy a Víkend című filmek.

A sorozat rendezője Végh Zsolt, producere Pusztai Ferenc, a vezető forgatókönyvírók Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt, Wágner Levente, a dramaturg Zsigó Anna, operatőr Dobray Máté, a látványtervező Fekete Anna és Nagy-Szonja Brigitta, a jelmezekért pedig Rátkai Dávid felel.

A Marsra magyar! dokukomédia valamennyi epizódja ingyenesen elérhető a Yotube-on!

 

Lm