Hírek

Álombútor az álomotthonba

Álombútor az álomotthonba

Kép forrása: Álomsziget Bútorház

Az idei lakberendezési trendek a természeteshez való visszatérésre fókuszálnak. Aki álomotthonát álombútorokkal szeretné berendezni, érdemes felkeresnie az Álomsziget Bútorházat, ahol csoda szép bútorok várják a vásárlókat és ahol egyedi igényekre is készítenek bútorokat.

 

Az, hogy otthon jól érezzük magunkat, nagyon fontos egy ember életében. Ahhoz hogy ez így legyen, nem csak a családi közegre van szükség, hanem arra is, hogy otthonunkban olyan bútorok vesznek körül, melyek megfelelnek esztétikai és praktikus igényeinknek is. Egy szép otthonban jobban esik a pihenés, a jól megválasztott bútorokban pedig hosszú évekig örömünket lelhetjük.

Folyton változó trendek

A lakberendezési trendek folyton változnak, évről-évre előjönnek újabb és újabb divatos színek, formák. Azonban a lakberendező szakemberek is azt tanácsolják, hogy csak akkor hallgassunk a divatra, ha az az ízlésünknek is megfelel. Az idei trend egyébként sokak számára jelenthet ideális választást. Egyfajta szemléletváltás következett ugyanis be, a természet utáni vágyakozás és a pozitív gondolatok irányába.

Így egyre többen használnak természetes anyagokat otthonaikban, vásárolnak hosszú élettartamú botorokat és kiegészítőket, melyek olyan anyagokból készülnek, mint a fa, a fém, a kő, a kerámia, vagy épp a gyapjú. Az idei év egyik slágerének a márványt tartják a szakemberek, melyből nem csak konyha készülhet, hanem dekorációk és asztallapok, szigetek is.

Mit kínál az Álomsziget?

Az Álomsziget Bútorház rendkívül széles kínálttal várja vásárlóit, kiváló minőségű termékekkel, mindezt pedig kedvező árakon nyújtja. Konyhabútorokat többféle színben és kialakítással, sőt, nem csak egyben, elemenként is megvásárolható, egyedi méretre tervezett kivitelben is. Egy konyha az otthon egyik legfontosabb helyszíne, nem csak a nagy főzések és családi vacsorák, hanem a nagy beszélgetések helyszíne is. A kiváló minőségű étkező garnitúrák, asztalok és székek mellett a nappalik bútorzatát, gardrób, komód, előszoba bútor, nappali bútor is elérhetjük itt. Elemes bútorokat, mintegy 25 színben, és ilyen széles választékban találhatunk mindent elnyelő gardróbszekrényeket is.

Álomsziget kínálatában kényelmes kanapékat, rekamiékat, ülőgarnitúrákat találunk, nem csak színben, anyagában is széles választékban, ezen kívül hálószoba garnitúrákat, ágykereteket, matracokat, gyermekbútorokat és sok minden mást is. Asztalokat, előszobaszekrényeket, fürdőszoba bútorokat. Mindent, amit az álomotthonunkba megálmodtunk. Legyen szó akár a legújabb divatnak megfelelő, akár egy klasszikus darab.

Álomsziget Bútorház 2800 Tatabánya, Alkotmány u. 33/a,

Telefon/fax: +36-20-331-4113, +36-34-748-068

#hirdetés #reklám #tatabánya #bútorbolt