Hírek

Ajtó- és ablakcsere a magas rezsiárak ellen

Ajtó- és ablakcsere a magas rezsiárak ellen

Kép forrása: pixabay.com

Napjaink energiaárai és a környezettudatos hozzáállás felértékelte a megfelelő minőségű nyílászárók beépítésének fontosságát. A régi, korszerűtlen, huzatos, nem megfelelően záródó ablakok és ajtók a téli hónapokban kiengedik a meleget, nyáron pedig nem tartják benn a házban vagy lakásban a hűvöset, így nemcsak a komfortérzetünk lesz rosszabb, de magas összegeket is kifizetünk feleslegesen a fűtésre és hűtésre.

 

Télen tartsuk meg a meleget!

A megfelelő vastagságú ablak- és ajtótok, a többkamrás ablakszárnyak, az EPDM tömítés mind-mind gondoskodnak arról, hogy nyílászáróink megfeleljenek a legmodernebb elvárásoknak. Amennyiben ablak- vagy ajtócserét tervezünk, érdemes rendszerben gondolkodni, és ugyanannak a gyártónak a termékeit beépíttetni. Bejárati ajtóknál elengedhetetlen a biztonság is, ezért válasszunk olyan ajtót, amely a lehető leginkább betörésbiztos. Az egyszerű, fehér színű nyílászárókon kívül színes vagy fautánzatú tokok is rendelhetők. A megrendelés véglegesítése előtt érdemes eldönteni, hogy az ablakok, ajtók melyik irányba nyíljanak, valamint azt is szükséges figyelembe venni a nem módosítható ablak- vagy ajtónyílás esetében, hogy kívánunk-e redőnyt felszerelni. A redőnyválaszték is hatalmas, és a redőny kivitele meghatározhatja az ablak kialakítását.

Nyáron legyen benn hűvös!

A korszerű nyílászárok nemcsak akkor jönnek jól, ha kint téliesen hidegre fordul az időjárás, hanem a meleg hónapokban is. A többrétegű üvegezés nem engedi át a hőt, így nyáron is hűvös marad a lakótér. Amennyiben korszerű, többrétegű ablakainkat külső árnyékolókkal is ellátjuk, több fokkal csökkenthetjük a benti hőmérsékletet a nyári kánikulában is, ezzel pedig akár elkerülhetjük a légkondicionáló berendezés használatát is.

A korszerű, modern, környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő nyílászárók beépítése befektetés a jövőbe. Cégünk kínálatában megtalál mindent, amire szüksége van, beltéri ajtók is nagy választékban kaphatók, ha nyílászárócsere mellett dönt! Keressen az alábbi elérhetőségeken: 

Fehérvári Ajtó Kft. 8000 Székesfehérvár, Hadiárva u. 2. Tel.: +36-20-566-8831

https://fehervariajto.hu/

 

#hirdetés #reklám