állás kalauz

Bemutatkozik a WHC Kft.

Bemutatkozik a WHC Kft.

Kép forrása: WHC Kft.

A WHC Kft. 27 éve működő humán és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozás. A Dunántúlon jelenleg működő 6 irodája közül a legfiatalabb a tatabányai iroda.

 

Az iroda szolgáltatási körébe a munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka és a HR outsourcing tartoznak. Nagyon változatos munkaköröket töltünk be sikeresen. A gyártásban dolgozó gépkezelő, minőségügyi munkatárs, folyamat-technikus pozícióktól kezdve, a gyártástámogató mérnők, minőségügyi mérnökkereséseken át, technikai vezető szintekig találunk kollegákat az ügyfeleink részére. Felsővezetői pozíciók betöltését is nagy örömmel és lelkesedéssel vállalja a csapat, itt is komoly referenciák tanúsítják a sikeres munkát. Budapesten felmerülő ritka nyelvtudást igénylő munkakörökre is dolgozunk.

Ügyfeleink nem csak Fejér vagy Komárom-Esztergom, vagy Veszprém megyéből kerülnek ki, Pest, vagy Győr-Moson-Sopron megye is szerepel. WHC tatabányai irodájának térképén. Szerencsés az iroda földrajzi elhelyezkedése abból a szempontból, hogy a Budapesti- Székesfehérvár-Győr háromszög közepén mindegyik irányban elérjük a cégeket és pályázókat. Szoros együttműködésben dolgozunk a győri és budapesti irodákkal.

További információ aktuális állásajánlatokról: www.whc.hu