Család

Mik az esküvői meghívó választás titkai?

Mik az esküvői meghívó választás titkai?

Kép forrása: liliommeghivo.hu

Az esküvői meghívó kiválasztása az egyik legizgalmasabb és legfontosabb lépése az esküvői előkészületeknek. A meghívód nemcsak az első benyomást keltik a vendégekben az esküvődről, hanem az esküvő hangulatát és stílusát is tükrözik. Épp ezért nem mindegy, milyen meghívót adsz át.

 


Ahogy a vendégek megkapják a meghívókat, már az első pillanatban érzik az esküvő különleges atmoszféráját, legyen az romantikus, bohém, modern vagy klasszikus. Ezért rendkívül fontos, hogy a meghívók tökéletesen illeszkedjenek az esküvőhöz.

De hogyan válaszd ki a tökéletes esküvői  meghívót? Milyen szempontokat kell figyelembe venned a design, az anyagok, a színek és a költségek tekintetében? Ebben a blogcikkben megosztjuk veled a legfontosabb titkokat és tippeket, amelyek segítenek eligazodni a meghívók világában.

Az Esküvő Stílusa

Hosszú évek óta népszerű az esküvők világában a greenery és a vintage stílus. Néhányan a romantikus hangulatot részesítik előnyben, míg mások inkább a modern vagy akár a bohém stílust kedvelik. Van olyan pár aki a sportos vagy állatos meghívót keresik. Fontos, hogy az esküvőd stílusa összhangban legyen a ti személyiségetekkel. Hozzád melyik stílus áll a legközelebb?

Hogyan tükrözi a meghívó az esküvő stílusát?

Az esküvői meghívó nem csupán praktikus információkat tartalmaznak, hanem tükrözik a pár elképzelését és a nagy nap stílusát.
Egy romantikus vintage esküvőhöz például tökéletesen illenek a díszes betűtípusokkal és finom csipkedíszítésekkel ellátott meghívók, melyek régi idők eleganciáját idézik.
Ezzel szemben egy modern, minimalista esküvő esetében a letisztult, egyszerű design és a monokróm színpaletta dominál, melyek egy elegáns, mai, letisztult hangulatot teremtenek.

Példák különböző esküvői stílusokra és hozzájuk illő meghívókra

Egy bohém esküvőhöz remekül passzolnak az élénk színek, játékos grafikák. Egy tengerparti esküvőhöz viszont a tengeri motívumokkal, kagylókkal és homokszínekkel díszített meghívók a legmegfelelőbbek, melyek a laza, nyári hangulatot közvetítik. Egy luxus, nagyvárosi esküvő esetében pedig az arany vagy ezüst díszítésekkel, elegáns kalligráfiával és prémium minőségű papírral készült meghívók emelik ki a rendezvény exkluzivitását.

Esküvői meghívó papír

Az  esküvői meghívó papírválasztása különös jelentőséggel bír. A különböző papírtípusok és textúrák különféle érzetet és eleganciát közvetítenek. A vastag, prémium minőségű papírok vagy a bársonyos felületű papírok, luxus hatást keltenek és emelik az esküvő fényét.


Ezzel szemben a természetes, újrahasznosított papírok a környezettudatosságot és a rusztikus, természetközeli hangulatot tükrözik.

Luxus esküvői meghívók

A magas minőségű meghívók kiválasztásához néhány tippet érdemes megfogadni.


1, Kérj mintát a meghívóból, mielőtt véglegesítenéd a rendelést. Így kézbe veheted, megvizsgálhatod a papír minőségét, a nyomtatás részleteit. Így biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel.
2, Érdemes profi grafikai tervezőt keresni. A szakértelem a meghívó minőségében vissza fog köszönni.
3, Szabd az esküvődre és a szerelmedre a meghívót. Monogramok, egyéni szövegek, fotók mind lehetőséget adnak erre.

Esküvői meghívó zárszó

Látod, hogy az esküvői meghívók az esküvő előkészületeinek egyik legfontosabb részei. Hiszen a vendégeknek ez lesz az esküvőd hangulatának előhírnöke. A meghívód nem csupán fontos információkat ad át, hanem a szerelmeteket is tükrözik.

Bátran alkalmazzatok kreatív és egyedi megoldásokat. Ezek az apró részletek hozzájárulnak az esküvőd egyéniségéhez. Legyetek nyitottak az új ötletekre, és alkossatok a Liliom meghívó segítségével olyan meghívót amiről még hosszú évekig elismeréssel fog beszélni mindenki!

 

LM