állás kalauz

Tárlat Étterem szakács munkatársat keres Mórra

Tárlat Étterem szakács munkatársat keres Mórra

Kép forrása: Tárlat étterem Mór

Nyitva vagyunk és nyitva is maradunk!!! Szakképzett munkatársakkal dolgozó étterem vagyunk Móron, a 81-es főút mellett. Családi vállalkozás, amelyet egy házaspár vezet. Vendégkör: átutazók és környékbeliek. A vendégek nagyon szeretnek minket, amit sok látogatással hálálnak meg. Covid alatt kiszállítással segítettek átvészelni azt az időszakot. Az új Covid=rezsi emelkedésre is készültünk napelemes fejlesztéssel és folyamatos fejlesztésekkel, gépállomány korszerűsítéssel optimalizáljuk az energia fogyasztásunkat.

 

Új szakácsunkat keressük ebben a hirdetésben, hogy a szabik és pihenők az eddigiek szerint maradjanak és mindenkinek meglegyen, amiben maradtunk. Előny, ha olyan helyet keres az új munkatársunk, ahol adnak még az adott szóra, van rugalmasság és bizalom. Nekünk fontos az is, hogy jól kijöjjünk egymással: kollégák és tulajok is. Kérdésekre szívesen válaszolunk, a személyes találkozóhoz ragaszkodunk. Jelentkezés e-mailben. Kezdés: megegyezés szerint, de ideális két-három héten belül.  A Tárlat: jól felszerelt munkakörnyezet (Rational 2 db, thermomix, vákuum, RobotCoupe zöldségaprító, hűtőkamra, nemrég bővített és felújított konyha) jó kollégák, korrekt tulajok, emberi hozzáállás.

 

Főbb feladatok, munkák:

Szakács munkatársaink feladata:  előkészítő munkák, felfőzés, főzés, tálalás, munkaterület rendben tartása, segédszemélyzet munkájának segédirányítása.

Profilunk szerint: Napi menü, a la carte, céges és családi rendezvények.

Az álláshoz tartozó elvárások: Szakképzett, tapasztalt, együttműködő a munkatársakkal, megbízható.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent: A pozíció elnyeréséhez előny a gyakorlat, közelebbi lakhely (üzemanyag térítés miatt kb. 30 km)

Amit kínálunk: Igény szerinti bér- figyelembe véve a tudást is; összetartó brigád, egyezetett szabik és pihenők, térített bejárás 100%-ban, céges kedvezmény.

Munkaidő: heti 2-3 szabadnappal; hétköznap 8-tól maximum 20 óráig, szombaton 9-től maximum 21-ig, vasárnap 9-től max. 20:00 óráig. Dec.25.-26., 31., január 1. zárva

 

Jelentkezés módja: Küldje el önéletrajzát az info@tarlatetterem.hu e-mail címre  és egyeztessünk személyes találkozóhoz időpontot telefonon 06-20-913-2205.