állás kalauz

Hatósági tanfolyamok a DEKRA Akademie Kft.-től

Hatósági tanfolyamok a DEKRA Akademie Kft.-től

Kép forrása: DEKRA Akademie Kft.

A DEKRA Akademie Kft. célja, hogy a vállalati és munkaerő piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket kínáljon, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körűen szolgálják.

 

Minden igényt kielégítő képzési palettát kínálunk

Képzéseink számos típusra és szakterületre kiterjednek. Oktatási partnerként gyakorlatorientált, innovatív képzési koncepciókkal, magas fokú rugalmassággal és személyre szabott megoldási javaslatokkal szervezzük képzéseinket. Ezáltal szó szerint minőséget képezünk. Hiszen csak a kiváló minőségű képzések és továbbképzések vezethetnek ahhoz, hogy a mindennapi munkában gyorsabb ütemben növekedjen a minőség és nagyobb legyen az egyes folyamatok biztonsága. E felfogás szerint a képzettség olyan befektetés a jövőbe, amely mindenki számára megtérül: a munkát keresők, a foglalkoztatottak, a vállalatok és a társadalom számára egyaránt.

OKJ-s képzéseink

A fokozódó piaci igények miatt a hagyományos ipari – gépészeti valamint elektrotechnikai-elektronikai – és mezőgazdasági szakterületeink mellett közgazdasági, ügyviteli, szociális és oktatási szakmacsoportba tartozó képzésekkel is foglalkoztunk. Ezekre a tanfolyamokra még egy ideig 2021-ben és 2022-ben is be lehet csatlakozni, mielőtt az OKJ rendszer végleg megszűnik. Azoknak, akik még a régi rendszerben szeretnének tanulni és vizsgázni, van lehetőségük 2020. decemberben elindult OKJ tanfolyamainkhoz becsatlakozni, és 2022. december 31-ig vizsgázhatnak le.

Hatósági tanfolyamok – naprakész aktualitással

Legaktuálisabb képzéseink:

- A Gépkezelői képzés és jogosítvány megszerzését szolgáló, a KAV, azaz a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (az NKH, azaz Nemzeti Közlekedési Hatóság, majd az NFM, azaz Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jogutódja) által előírt tanfolyamok, amely a jogszabályi előírás miatt minden gépkezelőt érint.

- Számos foglalkoztatási ágat érintő tűzvédelmi szaktanfolyamot és szakvizsgát szervezünk folyamatosan, mellyel a munkakörök betöltéséhez szükséges alkalmasságot biztosítjuk. A tűzvédelmi szakvizsgát 5 évente meg kell újítani.

- A hivatásos gépjármű-vezetők számára előírt GKI-Kártya megszerzésére és megújítására szolgáló GKI továbbképző tanfolyamok, melyek mind hagyományos tantermi, mind e-learning távoktatás formájában lehetségesek.

- B, C, C+E és D kategóriás járművezetési oktatásokat is szervezetünk, melyek elméleti része már e-learning oktatási forma keretében is elérhető.

Új rendszer szerinti képzéseink – a munkaerő piaci igények alapján

Folyamatosan bővülő képzési palettánkkal nem titkolt célunk, hogy a vállalati és munkaerő piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket kínáljunk, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körűen szolgálják. Mindezeket szem előtt tartva vettünk fel képzéseink közé olyan tanfolyamokat, mint az Ingatlanközvetítő-, Műanyag hegesztő-,  Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő-,  Személy- és vagyonőr képzéseink.

A legnagyobb siker számunkra, ha Vizsgaközpontunk minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indít útjára.

DEKRA Akademie: mérce a képzés és továbbképzés terén

A vállalatok és foglalkoztatottjaik, valamint a munkát keresők ma egyre nagyobb kihívásokkal találják szemben magukat. A társadalmi változások és a technika rohamos fejlődése folyamatos alkalmazkodási készséget, újabb és újabb képzettségeket követel meg. Manapság az egyén tanulási folyamata már nem egy egyszer valamikor meghatározott, merev képzési struktúrák mentén történik, hanem élethosszig tart. Annak viszont, aki szembenéz ezzel a ténnyel, és hajlandó folyamatosan új dolgokat elsajátítani, pontosan abban a továbbképzésben kell részesülnie, amely megfelel személyes elvárásainak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Képzéseinket az egész ország területén – nyitott és kihelyezett formában is – kínáljuk. Szolgáltató Központjaink megtalálhatók: Budapesten, Székesfehérvárott, Győrben, Pécsen, Szegeden és Debrecenben is. Elérhetőségeinket ezen a linken éri el, vagy válasszon képzést az alábbi listákból, és jelentkezzen!

#dekra #hirdetés #tanfolyam #okj