állás kalauz

BECOM Electronics Hungary Kft. új munkatársakat keres Környére

BECOM Electronics Hungary Kft. új munkatársakat keres Környére

Kép forrása: BECOM Electronics Hungary Kft.

A BECOM Group egy olyan nemzetközileg is elismert elektronikai termékeket gyártó vállalat, amely magas szintű szakértelemmel rendelkezik a termelés, kutatás és fejlesztés, a hitelesítés, valamint a szenzortechnikával az autóiparban és az orvostechnikai területeken egyaránt. Vevőink a rugalmasság mellett nagyra értékelik a magas színvonalú minőséget és a széleskörű technikai szakértelmet.

 

Piaci pozíciónk megerősítése érdekében, új munkaerőt keresünk az alábbi poziciókba:

  • Operátorokat keresünk 1-2 műszakban, 5+2 -es munkarendben, tatabányai Ipari Parkba. Bér: bruttó 1325 Ft/óra+ műszakpótlék, cafetéria, jelenléti bónusz, dolgozói ajánlás,100%-os buszbérlet támogatás, 15 Ft/km benzintámogatás.
  •  
  • SMT gépkezelő operátorokat keresünk 3 műszakban, 5+2-es munkarendben, tatabányai Ipari Parkba. Bér: próbaidő után bruttó 2.200 Ft/óra+műszakpótlék cafetéria, bónusz, dolgozói ajánlás, 100%-os buszbérlet támogatás, 15 Ft/km benzintámogatás.
  •  
  • Karbantartót keresünk kétműszakban tatabányai Ipari Parkba, akinek feladata lesz az elektromos rendszerek, berendezések telepítése és javítása. Aki részt vesz a napi, heti és havi karbantartásokban, a termelés folyamatos támogatása mellett. Amit kínálunk, az egy remek és összetartó, egymást mindig támogató csapat, egy családias vállalatnál. A bérezés havi bér+műszakpótlék, cafetéria, bónusz, dolgozói ajánlás, 100%-os buszbérlet támogatás, 15 Ft/km benzintámogatás,
  •  

Önéletrajzokat az alábbi email címre várjuk: allas@becom-group.com. Tel: 06/30-828-3164