állás kalauz

3 szuper applikáció, hogy könnyebb legyen az álláskeresés

3 szuper applikáció, hogy könnyebb legyen az álláskeresés

Kép forrása: pixabay.com

Egy olyan modern világot élünk, ahol az ország bármely pontján nyomonkövethetjük az aktuális állásajánlatokat. Sőt! Nemcsak országon belül, hanem a határokon kívül is gondolkodhatunk. Összeszedtük a legjobb applikációkat, ahol kereshetünk és jelentkezhetünk a különböző munkákra.

 

Indeed

Az egyik kedvenc az Indeed Job Search. A világon a legjobb álláskereső oldalnak tartják, minden operációs rendszerhez letölthető. Könnyen kereshetünk a telefonunkon keresztül, úgyhogy 60 ország ajánlatait tudjuk átlapozni. Pár érintéssel jelentkezhetünk a munkákra, és a GPS bekapcsolásával a közeli ajánlatokat is szűrhetjük. Ha pedig van kedvenc cégünk, akkor beállíthatjuk róla a személyes értesítéseket.

Poziapp

A Poziapp azoknak való, akik fel merik vállalni az arcukat. A fejlesztők kitalálták, hogy a vállalatok nem feltétlenül a papírra kíváncsiak, hanem minket akarnak látni, úgyhogy ide videón keresztül tudunk jelentkezni. A munkaadók rövid, videós bemutatkozásokat töltenek fel, amire mi is videóval tudunk válaszolni. Ha pedig elnyeri a tetszésüket, akkor bármikor visszajelezhetnek. Az app egyetlen hátránya, hogy jelenleg csak Android operációs rendszerhez érhető el.

SimpleJob

A SimpleJob egyszerű, gyors, tele van magyar ajánlatokkal, ahol azonnal fel van tüntetve, hogy milyen munkaidőre kell készülni. Egyetlen kattintással lehet jelentkezni az állásokra, ami után egy interaktív chat lesz a segítségünkre, és jelzi, hogy hol tart a jelentkezésünk. Az app minden telefonra letölthető, úgyhogy bárhol és bármikor használatba vehetjük.

(LM)