érdekességek

Fiatalodjunk peptidekkel

Fiatalodjunk peptidekkel

Kép forrása: pixabay.com

Mióta világ a világ, az emberek keresik a hosszú élet titkát, a fiatalság forrását, a szépség megőrzésének fortélyait. Gondoljunk csak Kleopátrára, aki szamártejben fürdött, hogy fiatalnak láttassa magát, vagy a mesebeli királyfira, aki kereste az élet vizét. Napjainkban sincs ez másképp. Sőt!

 

A médiában csupa "tökéletes" embert látunk, az újságokból vakító mosolyú," photoshop terápiával"kezelt modell alkatú, vidám, kiegyensúlyozott hölgyek hirdetik a különféle csodaszereket, ezzel megteremtve a mintát, amilyenné kellene válnunk, illetve sajnos az igényt is bennünk. Korunkban már társadalmi elvárás is, hogy "jól tartsd magad", hiszen ez sokszor feltétele pld. egy jó állásnak.

Ezért aztán kipróbálunk mindent, amit, a gyógyszer-és kozmetikai ipar palettáján megtalálható, nem számolva a következményekkel, nem mérlegelve az összetevőket, mellékhatásokat. E mellet egyre több olyan betegséggel küzdünk, ami nagyrészt visszavezethető a természet, a környezet tudatos, vagy tudattalan károsítására, melyek persze visszahatnak az emberi szervezet működésére.

Sokan azonban a természetes életmódban, az organikus táplálékokban, a természetes alapú étrend kiegészítőkben és hatóanyagokban keresik a megoldást egészségük és fiatalságuk megtartásában, esetleg annak visszaszerzésében. Manapság léteznek olyan technológiák, amelyek képesek olyan információval ellátni a szervezetet (a nagy mennyiségű szintetikus hatóanyag helyett), mely hatására az képes a megújulásra.

Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, amelyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezetnek. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak az öregedési folyamat során előforduló változásokra szervezetünk főbb rendszereiben (az immun-, szív- és ér-, központi ideg - és endokrin rendszerben) Megállapítható, hogy az öregedő szervezet ösztönzéséhez használt élettani eszközök alkalmazása tudományosan alá van támasztva az öregedési folyamatokról alkotott korszerű elképzelésekkel, ami azt jelenti, hogy létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására.

Dr. Khavinson több évtizede kutatja az öregedés folyamatát.

Az ő megközelítése a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun-, ideg-, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során, a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása.

Komoly tudományos háttér

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel-díjra jelölték. A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, a világon egyedülálló . A termékeknek nincs mellékhatásuk, és nagyon hatékonyak, igazi értéket képviselnek, és utánozhatatlanok valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva.

Képes a szervezet megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás szabályozására. A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

Peptidekkel és gyógygombákkal az egészségért

A szervezetben kialakuló peptidhiány okozhatja az idő előtti öregedést, felgyorsítja a bőr szöveteinek elhasználódását. A sejtek új információt kapnak, amelynek segítségével újraépítik, kijavítják a hibákat. A szervspecifikus peptidkomlexek alkalmasak például: a máj, szív, vese, tüdő, bélrendszer, hasnyálmirigy, pajzsmirigy, szem, ízületek, csontrendszer, porcok, immunrendszer, idegrendszer, reproduktív szerevrendszerek fiatalítására.

Rendkívüli gyógygombakapszula a különbözőstádiumban lévő daganatos betegségek, különféle immunhiányok, autoimmun betegségek (MS,SLE stb), a hagyományos terápiák kiegészítéseként,azok mellékhatásainak csökkentésére.

Reform a bőrgyógyászatban, bőrfiatalítás, alakformálás

 A Szentpétervári professzorok új utakat döngetnek a szépségiparban is. Olyan kozmetikai termékeket kísérleteztek ki, amelyek, nagyon sok embernek megoldják a problémáit. Találhatunk olyan terméket, amely megszünteti a söprű vénákat a lábon, vagy a hálószerű felszínen futó ereket az arcon. De sorolhatnám tovább is azokat a bőrproblémákat, amelyeken javítanak, vagy teljesen megszüntetik ezek a készítmények. Számtalan tulajdonságuk mellett a legfontosabb, hogy peptideket tartalmaznak, amelyek a sejtek, szövetek működését helyreállítják, ezzel biztosítják, a bőr regenerálódását, a különböző bőrhibák megoldását.

A természetes peptidkomplexek, melyek gond nélkül képesek behatolni a sejtekbe, azonnal megkezdik annak újjáépítését. Erőteljes fiatalító hatást, hibamenetes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetet produkálnak. Használhatók: ránctalanításra, az arc bőrszerkezet emelésére, bőrproblémákra, narancsbőr és striára.

Ezek a termékek nem gyógyszerek, kizárólag a revitalizáció, szépség és fiatalság jegyében jöttek létre. Nem helyettesítik az orvosi kezelést. Az információk az NPCRIZ Revitalizációs és Egészségtudományi Központ orosz honlapjáról származnak.

Ne felejtsük el azonban,hogy a szépség és egészség valódi forrása bennünk van: ha nem eléggé szeretjük magunkat ahhoz, hogy megengedjük magunknak az elfogadást, ha képesek vagyunk hinni önmagunkban megteremtjük a test és lélek harmóniáját...

Higgyék el, ez látszani fog! Buza Ildikó