Programok

Készüljünk idejében a legjobb téli programokra

Készüljünk idejében a legjobb téli programokra

Kép forrása: pixabay.com

Azt szokták mondani, hogy a rend a lelke mindennek, úgyhogy érdemes időben megtervezni a ránk váró programokat. Tény, hogy csak most ért véget a nyár, és még csak most fogjuk kiélvezni az ősz szépségét, de már lehet gondolkodni azon, hogy mivel fogjuk feldobni a téli napokat.

 

Hévíz

Az egyik legjobb program a Hévízi Tófürdő, ami télen-nyáron várja a pihenni vágyókat. Nagyon érdekes sapkában üldögélni a füstölgő tóban, ami teljesen természetes módon gondoskodik a melegről. Azok is kipróbálhatják, akik messzebb élnek, mivel a vendégházak és hotelek is működnek.

Tipikus téli programok

Az időjárás változásával egyre ritkábban tudjuk kihasználni a valódi tél erejét, azonban mindig lesznek műhóval felszórt pályák, úgyhogy legalább az egykori havas hangulatot fel tudjuk idézni. Kötelező téli programnak számít a síelés, szánkózás és bobozás, de az a legjobb, ha már bejelöljük azokat a hétvégéket, amikor el tudunk majd szabadulni. Ha gyerekek is vannak a lakásban, akkor csillagozzuk be a téli szünet napjait, hogy velük együtt válasszunk egy közeli szánkózó helyet.

Passzív programok

Az aktív programok mellett választhatjuk a passzív kikapcsolódást, ami nemcsak a testet, hanem a lelket is feltölti. Jó példa erre a forrójóga, ami egy 40 fokra felfűtött teremben történik, és a kitartás mellett az akaraterőt is erősíti. Ha pedig már unni fogjuk a mínuszokat, akkor jól fog esni egy kis nyári hőség. Szintén a passzív kikapcsolódáshoz tartoznak a wellness pihenések, ahol nemcsak a forró medencében, hanem szaunában és masszázsban is részesülhetünk.

(LM)