Programok

Idén is megrendezi az Ügetőszilvesztert a Kincsem Park

Idén is megrendezi az Ügetőszilvesztert a Kincsem Park

Kép forrása: Kincsem Park

Az idén is "Ügetőszilveszterre" várja a lovassportot kedvelő nagyközönséget december 31-én a Kincsem Park.

 

Az évzáró lovasversenyek mellett a látogatók adományokkal segíthetik az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat támogató munkáját. A programsorozat délben ügetőfutamokkal veszi kezdetét, amelyek közül kiemelkedik a színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal egyúttal  a két színészlegendáról és korábbi versenyzőről, Zenthe Ferencről és Bubik Istvánról is megemlékeznek. Ugyanakkor a legrangosabb futam a TIPPMIX - Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb lovaival, továbbá agárversenyre is sor kerül a Kincsem Parkban található Nemzeti Agár Stadionban.

A közönség - folytatták - akár már egy 300 forintos jeggyel is élvezheti a fogadás és a verseny izgalmát, illetve video discót is rendeznek az arénában felállított fűtött bulisátorban. A gyerekeket állatsimogató és pónilovaglási lehetőség várja. Minden étel- és italvásárlás árának 5 százalékát az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg, illetve a rendezők az ország leggyorsabb pónilovainak versenyével köszönik meg a szervezet munkatársainak önzetlen munkáját.

Továbbá a Kincsem Park egy komoly eszmei értéket képviselő egyedi vázát ajánlott fel a segélyszervezet számára, melyet meg lehet vásárolni.

#program