Programok

Díjmentes kerttervezés

Díjmentes kerttervezés

Kép forrása: pixabay.com

Szakmai előadások mellett díjmentes kerttervezési szolgáltatással várja a látogatókat holnaptól a március 24-26. között rendezett Garden Expo-n a Semmelrock. A vállalat standján tájépítész szakemberekkel konzultálhatnak az elképzelésekről és segítenek a szükséges anyagmennyiség kiszámításában. Mindeközben a Semmelrock nagyszínpadon többek között kertépítésről, növényvédelemről és az ökologikus kertészkedés fortélyairól is hallgathatnak előadásokat az érdeklődők. Emellett a hét végétől lehet jelentkezni a Semmelrock bruttó 3 millió forint értékű kertátalakítási pályázatára is.

 

Jelentősen megkönnyíti a kertépítés előtt állók életét a Semmelrock. A látogatók a Garden Expon személyesen is igénybe vehetik a vállalat online, szintén díjmentesen elérhető konzultációs, látványtervezési és mennyiség-számítási szolgáltatását. A nagyszínpad mellet található standon a vállalat tájépítész szakembereivel konzultálhatnak az elképzelésekről és segítenek kiszámolni a szükséges anyagmennyiséget is. Emellett segítenek a ház stílusához illeszkedő térburkolat, vagy kerítés típusának és színkombinációinak kiválasztásában.

További információ: https://gardenexpo.hu/kiallitok/semmelrock/

 

McMenemy Márk segít a kertátalakításban

Bruttó 3 millió forintos kertátalakítási pályázatot hirdetett a Semmelrock, melyre péntektől várják azokat a jelentkezőket, akik ideális esetben minimum 80 m2 kerttel és minimum 25 m2 burkolandó terasszal rendelkeznek és most tervezik átalakítani, vagy megújítani azt.

A támogatás kiterjed térburkolatra, növényekre, kerítésre és az ezekhez kapcsolódó kivitelezési munkálatokra. A három legjobbat a Semmelrock szakmai zsűrije, valamint McMenemy Márk választja ki, az elkészült látványtervek közül a győztest a közönség szavazással dönti el.

Pályázni a kialakítandó/felújítandó kertről készült 4 db jó minőségű fotóval, opcionálisan egy rövid videóval lehet 2023. március 24. és április 30. között a cég weboldalán.

#program