Programok

A legjobb romantikus programok az őszre

A legjobb romantikus programok az őszre

Kép forrása: pixabay.com

A párkapcsolatokban a kezdeti randi időszak hamar véget ér, amit a téli hideg tovább szokott nehezíteni. Szerencsére az ősz igencsak romantikus hónap, úgyhogy érdemes kihasználni az erejét. Nézzük a legromantikusabb programokat.

 

Piknik

A filmekben látni lehet, hogy milyen hatása van a piknikezésnek. Amikor nappal nem fagyunk meg, akkor bátran kifekhetünk a pokrócra, majd jöhetnek a szendvicsek, a szőlő, a sajtok, na meg egy kis pezsgő. Érdemes megadni a módját, és üvegpoharakat elcsomagolni, mivel nagyon feldobja a hangulatot. Szintén fontos a plusz pléd, amivel be tudunk takarózni, ha hűvösebbre fordul az idő. A piknikezéshez az őszi hangulatú kertek, mezők rengeteget tesznek hozzá, úgyhogy fényképezőgéppel együtt induljunk el.

Felfedezések

Az ősz a felfedezések hónapja. Miközben az egész táj narancsruhát vesz fel, addig nekivághatunk az ismeretlennek. Kiránduljunk egy másik városban, üljünk be egy színházi előadásra, vagy próbáljunk ki egy számunkra ismeretlen éttermet. A nyári meleg helyett szépen felöltözhetünk, és kiélvezhetjük a másik ember közelségét, miközben nem kell attól félnünk, hogy hőgutát kapunk.

Passzív programok

Szerencsére nem kell csak aktív programokban gondolkodnunk, a passzív kikapcsolódás is lehet izgalmas. A maratoni filmnézés előnye, hogy akkor is össze tudunk bújni, amikor odakint esik az eső és hideg van. Ilyenkor a kedvenc filmek kerülnek a képernyőre, de választhatunk egy új sorozatot is, a lényeg, hogy legyen a közelben finom nassolni való. Csak arra figyeljünk, hogy ne a telefonon lógjunk.

(LM)