Programok

A közös élmények erősítik a kapcsolatot

A közös élmények erősítik a kapcsolatot

Kép forrása: pixabay.com

Közeleg a Valentin nap, sokan már biztosan gondolkodnak azon, hogy hogyan, mivel is lephetnék meg kedvesüket. Nos, a kínálat széles, az igények és a lehetőségek pedig folyamatosan változnak.

 

Arról, hogy a Valentin napnak egyáltalában mi keresnivalója van hazánkban, megoszlanak a vélemények. Sokan ellenzik, küzdenek a léte ellen, de úgy tűnik, sikertelenül. Ma már a Valentin nap életünk része, egyre többen tartják, egyre többen készülnek erre a napra.

A szerelmesek napján

Február 14-e egy különleges nap a szerelmesek életében. Sokan szeretnék ezt a napot felejthetetlenné tenni. Nagyon sokan ilyenkor különleges vacsorát készítenek szerelmüknek, gyertyát gyújtanak, megterítenek, kellemes zenét kapcsolnak. A férfiak ilyenkor virággal, csokival, bonbonnal lepik meg kedvesüket. A sztenderd kikapcsolódáson túl azonban sokaknak van igénye arra, hogy valami mást is kipróbáljanak. Ilyenkor sokan étterembe mennek és bizony megnő a lánykérések száma is, hisz milyen romantikus is épp a szerelmesek napján igent mondani a nagy kérdésre. A gasztronómiai élmények mellett azonban vannak más lehetőségek is arra, hogy megünnepeljük a szerelmet.

Élményt ajándékba

Közös, romantikus mozizás, színház, koncert? Ezek mind tökéletes élményajándékok Valentin napra, hisz az együtt töltött idő mindig ajándék. Azonban nem kell feltétlenül a négy fal között tölteni a szerelmesek napját. Irány a természet! Egy kirándulás, egy új hely felfedezése. Februárban gyönyörű a természet, ha szerencsénk van, még szánkózhatunk is egy nagyot. A hegyekben friss levegő, megannyi látnivaló és romantikus mozzanat vár bennünket. Nem kell feltétlenül hatalmas távokra gondolni, nem ilyenkor kell a Kéktúrába fogni, de egy pár kilométer nem csak a testnek, a szellemnek is nagyon jót tesz. A közös élményekért persze el is utazhatunk, egy erdő mélyére egy kis házikóba, ahol dézsafürdő, szauna is vár ránk, ahol csak ketten, a párunkkal lehetünk. Ez az igazi romantikus elvonulás.

Masszázs vagy állatkert?

Egy páros masszázs is tökéletes ajándék lehet, ez is a kapcsolatot erősítő közös élmény. Mint ahogy gyakorlatilag minden olyan program, melyek szívesen veszünk részt a párunkkal. Állatkerti séta? Egy szabadulószobás kaland? Süteménysütő workshop? Ezek mind olyan programok, melyek igazi közös élményt jelentenek, melyek maradandók, melyekből töltekezni lehet, melyekre jó visszaemlékezni évekkel később. A lehetőségek tárháza végtelen, gondoljuk át, hogy mire vágyna szerelmünk és keressük ehhez kapcsolódó élményajándékot.

(LM)