érdekességek

Amit a Hell Energy jegeskávékról tudni érdemes

Amit a Hell Energy jegeskávékról tudni érdemes

Kép forrása: hellenergystore.com

HELL Energy energiaital nevét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ugyanis a Hell az egyik legismertebb magyar energiaital márka, mely nemcsak hazánkban, de egész Európában is ismert.

 

A márka 2006-ban jött létre, és viszonylag rövid idő alatt piacvezető lett az energiaitalok világában. Az elmúlt években csak energiaitalokat gyártottak, ám nemrég új terméket dobtak piacra, méghozzá a Hell Energy Coffee szériát, mely kávés jegeskávékat tartalmaz. A termékpalettán a legkedveltebb kávétípusokat találjuk, mint a Latte, a Cappuccino vagy a Double Espresso.

A kínálat kialakításánál azokra is gondoltak, akik nem ihatnak normál tejet, vagy hozzáadott cukor nélkül isszák a kávét, ezért is található meg a kínálatban a Hell Energy Coconut, mely laktózmentes, a Hell Energy Slim Latte pedig hozzáadott cukortól mentes. A Hell legújabb termékcsaládjának egyik legkeresettebb terméke a Hell Energy Latte, mely a legfinomabb Latte Macchiato-t nyújtja számunkra. Természetesen az eredeti olasz ízvilág mellett a Hell a környezettudatosságra is gondol, és a Hell Energy Coffee termékeket kivétel nélkül környezettudatos dobozokban dobja piacra.

Miért érdemes megkóstolni a HELL Energy Coffee italokat?

A Hell márka neve szinte összefonódott már az energiaitalokkal, vagyis a cég nagy tapasztalattal rendelkezik az élénkítő italok terén. És mi lehetne az energiaitalok mellett még élénkítő hatással ránk? Természetesen a kávé. A Hell Coffee Latte és a Hell Coffee Slim Latte tartósítószer-mentes, ultramagas hőfokon kezelt, homogénezett, zsírszegény kávés jegeskávé, mely segít, hogy frissen indulhasson a reggelünk. A HELL Energy Coffee termékek kaphatóak a boltok polcain, de az italwebáruházak kínálatából is megrendelhető már, mint például az italkereso.hu oldalról, ahol azonnal, kartonos kiszerelésbe meg is rendelhetjük, méghozzá a legjobb árakon.

LM