Család

Ceremóniamester jelentősége az eskövőkön

Ceremóniamester jelentősége az eskövőkön

Kép forrása: Galgovszki L. András

Minden pár azt szeretné, ha a nagy napja tökéletesre sikeredne, azonban a tervezés időszakában már felvetődik a kérdés, hogy szükség van-e ceremóniamesterre / vőfélyre.

 

Lehetséges, hogy a haveri körben van egy jó fej karakter, aki pár baráti összejövetelen tud központi személyiség lenni és magával ragadja a tömeget, azonban ez még nem elegendő kvalitás, hogy valaki levezényeljen hibátlanul egy esküvőt. A részletekben rejlik, az, ami egy jó ceremóniamester ismérve: Az esküvői előkészületek oszlopos tagja, hiszen vele együtt már meg lehet írni a pontos menetrendet. Orvosolja a problémákat és feszültségeket, amiből a násznép illetve az ünnepelendő Pár sem vehet észre semmit. Ez az igazi kihívás! Ezek mellett fontos a partneri viszony kialakítása a többi szolgáltatóval, hiszen a fő cél, hogy egymást segítve egy megismételhetetlen Esten vegyen részt minden jelenlévő.

Galgovszki L. András 9 éve van a szórakoztató iparban. Több esküvőn megkérdezték már tőle, hogy a vőlegény vagy a menyasszony barátja, mert annyira természetes baráti módon viselkednek egymással. Egyedi szövegei mind visszaköszönnek a felkonferálásoknál és a játékoknál is, valamint saját fejlesztésű mókás feladatokkal évek óta színesíti a rendezvényeket. Ez nem meglepő, hiszen íróként és trénerként is tevékenykedik.

Számos meghökkentő helyzetet oldott már meg: az elveszett gyűrűtől kezdve, a kiszakított bejárati ajtón keresztül, a zenei válogatással feltöltött otthon felejtett pendrive-ig, mindennel találkozott, csak, hogy pár megmosolyogtató krízishelyzetet említsünk.

Érdeklődni telefonon lehet: 06-30-390-830

(LM)