állás kalauz

Bemutatkozik a VITA-Sütő Kft.

Bemutatkozik a VITA-Sütő Kft.

Kép forrása: VITA-Sütő Kft.

A VITA-Sütő Kft. mára a piacvezető gyártók egyike a fagyasztott pékáruk piacán Magyarországon. Az 1993-as privatizáció óta a cég óriási fejlődésen ment keresztül, ma már teljesen automatizált gyártósorokon, európai mércével mérve is a legmodernebb technológiai eszközökkel készülnek a termékeink.

 

A munkafolyamatok átszervezése és racionalizálása következtében ma már jól tervezhető ütemezésben folyik a termelés. Az új termékek fejlesztése, tesztelése saját laborunkban történik. A vállalat három telephelyen működik, összesen mintegy 300 munkavállalónak biztosít megélhetést.  A nagy hipermarketek helyben sütik a fagyasztva beszállított termékeket, így talán Ön is nap mint nap vásárolja ezeket, anélkül, hogy tudná, hogy Kisbéren készülnek. A kisbéri üzemben folyamatosan várjuk betanított pék és csomagoló munkakörbe, két műszakos munkarendben (nappalos és éjszakás) az új kollégákat. Versenyképes bérezést, cafeteriát, magas színvonalú munkakörnyezetet biztosítunk.

Várjuk jelentkezését személyesen, vagy a fenti elérhetőségek valamelyikén. Ne töltse utazással értékes idejét, legyen a munkatársunk helyben!

VITA-Sütő Kft. 2870 Kisbér, Kossuth Lajos u. 29-33. vitasuto31@vita-suto.hu Telefon: 06 34 552 014