Utazási tippek

Mini-Magyarország Makettpark Kisbér

Mini-Magyarország Makettpark Kisbér

Kép forrása: Lépés Magazin

A kisbéri Mini-Magyarország Makettpark különleges és érdekes látnivalót kínál a turistáknak. A makettpark a kisbéri tó partján került kialakításra.

 

A látogatók többek között megtekinthetik a kecskeméti Cifra Palota, a jáki templom, a soproni tűztorony, a kisbéri lovarda, a pécsi dzsámi, a tatabányai Turul emlékmű, a székesfehérvári országalma, a gödöllői Grassalkovich kastély, a lillafüredi kastély a fátyolvízeséssel, a villányi pincesor, a tihanyi apátság, a tatai vár, a váci diadalív, az őrségi Pityerszer, a fertődi kastély, a szegedi dóm, a Lánchíd, a komáromi Monostori Erőd, a hortobágyi kilenc lyukú híd, a Parlament, a debreceni nagytemplom, a szegedi zsinagóga, a győri városháza, a visegrádi Salamon torony, a budavári sikló, a budai vár palotaegyüttese, a kőszegi Jurisics vár, a Hősök tere, a veszprémi viadukt, az egri vár, az első balatoni gőzhajó, a kisbéri lóversenypálya lelátóval, a kisbéri lovarda, a kisbéri Neptun szobor, a hollókői lábasház, a fővárosi Nyugati pályaudvar, a pannonhalmi apátság, az esztergomi bazilika, a sziráki Kastély, a majki apátság, a nagycenki mauzóleum, a budapesti gyermekvasút, a Dunakanyar és az aggteleki cseppkőbarlang kicsinyített mását is.

 

Nyitva tartás:
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mini-Magyarország Makettpark 2023. április 1-től 2023. október 31-ig látogatható, hétfőtől vasárnapig 9:00-17:00 óráig.

Helyszín:
2870 Kisbér, Tópart u.,
GPS 47.495297, 18.032823

Bejelentkezés és információ:
+36-34/353-903 /Makettpark

Belépőjegy árak:
Felnőtt: 500 Ft
Gyermek / nyugdíjas: 300 Ft

Csoportos kedvezmény
(20 fő felett):
Felnőtt: 400 Ft
Gyermek / nyugdíjas: 200 Ft


Kisbéri Lakcímkártya és Személyi igazolvány felmutatása esetén a belépés díjtalan! 

 

#utazásitipp #kisbér