Technika

Ezekkel az applikációkkal hasznos eszközzé válik a telefonod

Ezekkel az applikációkkal hasznos eszközzé válik a telefonod

Kép forrása: pixabay.com

Az  okostelefonok teljesen alap eszköznek számítanak, azonban sokan csak a fényképezésre és a közösségi médiára használják. Pedig ma már rengeteg hasznos applikáció elérhető, amivel jobban ki lehet használni a nagy képernyő előnyét.

 

Otthoni edzés

Ha eddig nehezen mentél el az edzőterembe, akkor most a telefonodon keresztül is követheted a tökéletes programot. A Home Workout nevű app szó szerint mindenre felkészült. Vannak benne nehézségi szintek, többféle izomcsoport, célok és fokozatok. Azok is tudják használni, akik már elértek vele egy bizonyos szintet, miközben naplózhatod az eredményeidet. Ha valaki nem vágyik nagy társaságra mozgás közben, akkor ez legjobb módja az edzésnek.

Ciklus követése

Nőnek lenni jó dolog, kivéve a havi kellemetlenségeket. Általánosságban elmondhatjuk, hogy nehéz nyomon követni a ciklus rendszerét és az orvosi tanácsokat. A Lucy nevű alkalmazás azonban úgy lett kitalálva, hogy elvégezze helyettünk. A legnagyobb előnye, hogy a tünetek feltüntetése alapján felismeri a cisztákat, a kismedencei gyulladást, és még azt is leírja, hogy mikor menj el orvoshoz.

Kiadások rendszerezése

A mindennapi élethez elengedhetetlenül fontos, hogy nyomon kövesd a kiadásaidat. Ma már több app közül is választhatsz, amin minden egyes kiadást lejegyezhetsz. Jó példa erre a Koin vagy a Monefy. A kiadások mellett a bevételeket is lehet vezetni, a Koin pedig összeköthető a netbankoddal. Az elemzések könnyen leolvashatóak, vannak havi bontások, úgyhogy a spórolást egy új szintre emelheted.

Éléskamra rendszerezése

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretik tudni, hogy pontosan milyen élelmiszerek vannak a lakásukban, akkor a My Pantry lesz a kedvenced. Itt szó szerint minden adatot megadhatsz, a darabot, a kilót és a szavatossági időt is. Ez az app segít abban, hogy ne kelljen feleslegesen kidobálnod az ételt, mivel nyomon tudod követni, hogy mire lesz szükséged a boltban. A kamra mellett a hűtőt is beleírhatod, úgyhogy sokkal könnyebb lesz a vásárlás.

zenkívül naplóval, határidőnaplóval, receptekkel és rengeteg hasznos dologgal is találkozhatsz, nincs más dolgod, mind letölteni és kipróbálni őket.

(LM)