Programok

Szezonnyitó borünnep a Nagy-Magyarország Parkban

Szezonnyitó borünnep a Nagy-Magyarország Parkban

Kép forrása: Nagy-Magyarország Park

A Kárpátia Borház április 23-án, szombaton, 13 és 18 óra között, Királyszálláson, a Nagy-Magyarország Parkban szezonnyitó borünnepre várja az érdeklődőket.

 

Mint ismeretes, a Kárpátia Borház száz év óta először újra hozzáférhetővé tette a történelmi magyar borvidékek legjobb borait. Belső-Magyarország, Erdély, Felvidék, Délvidék, Őrvidék, Kárpátalja magyar borai a park területén felállított pavilonokban kerülnek bemutatásra és árusításra, valamint a teraszon meg is lehet kóstolni azokat. A magyar borkultúra iránt érdeklődők a 13:30 órakor kezdődő, Magyarország – bornemzet című borászati konferencián meghallgathatják egyebek mellett Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszter-helyettese, Erdélyi Rudolf, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., vezérigazgatója, valamint Benyák Zoltán, borász előadásait, és személyesen is találkozhatnak a Kárpát-medence neves borászaival.

A Kárpátia Borház és a Nagy-Magyarország Park szeretettel várja vendégeit a tartalmasnak ígérkező, jó hangulatú rendezvényre. A részvétel ingyenes.

Királyszállás, Nagy-Magyarország Park (megközelítés Várpalota felől 6 km Tés irányába)