Programok

Szervezzünk saját programot, ha nincs más lehetőségünk!

Szervezzünk saját programot, ha nincs más lehetőségünk!

Kép forrása: pixabay.com

Minden településen más és más lehetőségek vannak az évszakoknak megfelelően. A lehetőségek palettája ez esetben is igen színes. Attól függően, hogy mikor, melyik évszakban, és milyen programokban szeretnénk részt venni. Lehet csoportosan, családdal vagy baráti társasággal. A téli időszakban, főként a téli sportokat kedvelők számára vannak programok bár ez nagyban függ attól, hogy esett e hó és ha igen mennyi. A tavaszi nyári időszakban már sokkal olvadtabb programok közül lehet választani az ősz pedig a legszínesebb lehetőségeket tárja elénk.

 

Télen is számos kinti szórakozás közül lehet választani amennyiben nem csak hideg van hanem hó is. Ott vannak pl. a sípályák, korcsolyapályák (ez utóbbi akkor ha kellően vastag a jég) snowboardozás, Szánkózás (több fajtája is van) hóemberépítés és hógolyó csata. A tavaszi lehetőségek már sokkal bővebbek. Ilyenkor csodás egy piknik a parkban, tollas, tenisz, pingpong, illetve pelota játékok között lehet választani. Nyáron szintén. Ősszel pedig az összegyűjtött természet kincseiből, gesztenye, makk, falevelek, színes csodákat lehet készíteni. De évszaktól függetlenül remek program a horgászat is kivéve hogy télen egy kicsit hideg és veszélyes.

Télen, milyen, nem téli időtöltésekből lehet választani?

Attól hogy tél van még a hideget és havat nem kedvelők is találhatnak számukra megfelelő elfoglaltságokat. A lehetőségek itt is szinte kimeríthetetlenek. Vannak zárt helyiségben is használható labda játékok mint pl. a pingpong, röplabda kosárlabda, tollas, tenisz, kézilabda. Vannak kevésbé veszélyes lehetőségek is mint a társas, a puzzle, a dominó, a malom vagy a sakk. Ezek természetesen csak néhány példa a rengetegből. Igazából ennek is csak a képzelet szabhat határt.

(LM)