Programok

Otthon Bútorkiállítást rendeznek a hétvégén

Otthon Bútorkiállítást rendeznek a hétvégén

Kép forrása: Otthon Bútorkiállítás & RS Bútor

Két helyszínen is találkozhatsz az egyedi akciókkal és bútorvásárlási lehetőségekkel, 2022. október 28.-30. között.

 

Egy különleges bútor kiállítással örvendeztetik meg az új otthonra vágyókat - ahol ezúttal óriási kedvezménnyel, akár féláron is vásárolhatunk nappali, konyha vagy étkezőbútort. Az Otthon Bútorkiállításra azoknak is érdemes ellátogatnia, akik inspirációt gyűjtenének az új otthonuk kialakításához. A kiállításnak az épp 30 éves születésnapját ünneplő RS Bútor két áruháza ad otthont.

Kevés olyan stabil szereplője van a hazai bútorpiacnak, mint az RS, akik már hosszú évtizedek óta ismertek a hazai vásárlók előtt. Most ünneplik a 30. születésnapjukat.

A ma is száz százalékban magyar tulajdonú márka fókusza mindig a bútor volt: a lakberendezési, kiegészítőket árusító üzletláncokkal szemben itt az otthonunk minőségi, tartós alapdarabjait szerezhetjük be, legyen szó bármely helyiségről. Kiválasztásukat az RS nagy létszámú, jól képzett szakemberrel segíti. A kínálat 80%-át magyar gyárakban készült bútorok adják, amelyek minőségben és dizájnban felveszik a versenyt az import termékekkel, de árban lényegesen kedvezőbbek.

De vajon mi változott az eltelt évek során? Pólya Ádám vezérigazgató úgy látja, a magyar vásárlók egyre igényesebbek:

“Ha bútorról van szó, az RS már három évtizede segít a magyaroknak megalapozott döntéseket hozni. Az eltelt években nyomon követtük azt is, hogyan változott az ízlésük: míg a rendszerváltás környékén még a koloniál bútor határozta meg az otthonok karakterét, mostanra a vásárlók is jóval kifinomultabb ízlésvilággal és tudatosabban válogatnak a bútorok között” - mondja a 2022-ben negyedjére is Magyar Brands-díjjal kitüntetett cég vezetője.

Nem mindig az online a nyerő

Persze, akárcsak a bútorok jellege, úgy változik az idővel az értékesítés módja is. Ma már gombamód szaporodnak az online is elérhető bútoráruházak, ám az igazgató hangsúlyozza: a bútorpiac azon területek egyike, ahol még az internet sem tudta kiszorítani a személyességet. Az online értékesítésnek a mai napig megvannak a korlátai, ezért továbbra is megéri a nagyméretű áruházak fenntartása.

“Az online vásárlásnak persze itt is megvan a létjogosultsága, mi is a legmodernebb online felülettel, a Facebook (Meta) ReactJS rendszerével vagyunk jelen a weben. Ám míg a kiegészítők esetében nem nehéz vásárlói döntéseket hozni, a bútoroknál a helyzet összetettebb. A legtöbben továbbra is szeretik élőben megszemlélni, körbejárni, megtapintani a kiválasztott darabot. Így azt is könnyebb elképzelni, hogyan mutat majd az otthonukban. Mivel általában jelentős kiadásról van szó, az emberek jellemzően nem hamarkodják el a vásárlást. Sokan ezért a mai napig előszeretettel veszik szemügyre a bútorokat személyesen is.”

De milyen bútort vásárolnak leginkább a magyarok? Pólya Ádám szerint az utóbbi időszak nagy slágere a konyhabútor volt, köszönhetően annak, hogy állami támogatás is felvehető év végéig a konyhabútorok cseréjére.

Most azonban bármely helyiséget gazdagíthatjuk az Otthon Bútorkiállításon felbukkanó, akciós bútorokkal vagy összeállításokkal. Az esemény két nagyméretű helyszínen zajlik.

“A kiállítás Angyalföldön, a Reitter Ferenc utca 78., és a XVIII. kerületi Gyömrői út 79-83. alatt is megtekinthető, ingyenesen bejárható 2022. október 28-a és 30-a között.

A kiállított termékek közt a hazai gyártók kínálata mellett a nemzetközi márkák is megjelennek. A kiállított összeállítások akár féláron is elérhetők, emellett egyedi akciókkal, vásári árakkal és különleges lehetőségekkel várjuk a látogatókat. Lesz ingyenes 3D látványtervezés, szakmai bemutatók, ételkóstoló, szaktanácsadás és nyereményjáték is” - zárja az igazgató.

#program