Hírek

Te is részese voltál! címmel hirdetnek pályázatot a program szervezői

Te is részese voltál! címmel hirdetnek pályázatot a program szervezői

Kép forrása: csodalatosbalaton.hu

Te is részese voltál! címmel pályázatot hirdetnek a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program szervezői, akik a tavalyi év legkedvesebb emlékeit várják a látogatóktól február 25-én éjfélig.

 

Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros programévben több mint háromezer-ötszáz programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők azt szeretnék megtudni, hogy a látogatók számára mi volt a legemlékezetesebb esemény, amelyet akár évek múlva is emlegetni fognak. A kéthetes pályázat mindenki számára nyitva áll, a legizgalmasabb válaszok az EKF évét bemutató, a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban hamarosan megnyíló kiállításon is helyt kapnak .

A kedvenc emlékeket a program honlapján a https://veszprembalaton2023.hu/oldal/ekfemlekem oldalon várják. A pályázatra bármilyen formában fel lehet jelentkezni, legyen az fotó vagy rövid videó, egy jó sztori, vers, vagy novella.

A beküldött anyagok sorsoláson is részt vesznek, a győztesek az EKF legkeresettebb ajándéktárgyai közül vehetnek át nyereményt

 

LM