Hírek

Harminc fölött sem ciki fesztiválozni!

Harminc fölött sem ciki fesztiválozni!

Kép forrása: pixabay.com

Van egy fesztivál, ahol mostantól 0-99 éves korig várják a bulizni vágyókat, ahol a kor nem akadály! Az Alföld legújabb vizes rendezvényére Gyopárosfürdőre, június 27-29. között a családdal, kisgyermekkel vagy nagyszülővel együtt lesz érdemes ellátogatni. A Mizújs babám? névre keresztelt fesztivál tehát mindenkit szeretettel vár, és hogy ciki-e 30-on túl a fesztiválozás? Egyáltalán nem!



Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn tartják meg először idén a Mizújs Babám? fantázianévre keresztelt háromnapos vízparti fesztivált. A cél, hogy a régióban is meghonosodjon a vizes fesztiválélmény, és ami még fontosabb, hogy a közönség a pici gyermektől az idősebb korú fesztiválozóig is jól érezze magát. 

“A nappali programok akár családoknak, az éjszakai előadók a fiataloknak, a retro fellépők az idősebbeknek, a vízparti programok és a strandolási lehetőség kül és beltéri medencéknél, gyógyvizes merülőinkben pedig mindenkinek szólnak. Mi ezekben az emberekben a közös? Pusztán annyi, hogy kellemes időtöltésre vágynak, mi pedig nem zárunk ki senkit ennek a megvalósításától, sőt!” – újságolta a fesztivál főszervezője, Irimiás László, aki hozzátette, tapasztalata szerint sokakban felmerülhet a kérdés harmincon túl: vajon nem vagyok-e túlkoros a fesztiválozáshoz? A Mizújs Babám? szervezői jelentik: egyáltalán nem!



Carson Coma, online detox és környezetvédelem

Olyan illusztris lineuppal készülnek a szervezők a Mizújs Babám? debütáló eseményére, mint Topic, Tujamo, LL Junior, T.Danny, PIXA, BSW, KKevin, ám az Orosháza környékén nagyon népszerű Carson Coma is elfogadta a meghívást. 

“Az egyik húzónév a Carson Coma, akit nagyon sokan szeretnek Orosházán és környékén. Fontosnak tartottuk azt, hogy a környéken élő igényekre is nagyon erősen figyeljünk. A cél a jó hangulat, az élhető fesztiválélmény kicsiknek és nagyoknak is. A helyszín befogadóképessége 10.000 fő, és bízunk benne, hogy első alkalommal sikerül egy olyan létszámot elérjünk, amelyre büszkék lehetünk!“ – hangsúlyozta a főszervező, aki hozzátette, hogy az élhető fesztiválélményt további környezettudatos programokkal szeretnék még sokszínűbbé tenni. 
“Fontos számunkra, a fenntarthatóság hangsúlyozása, így szeretnénk versenyekkel készülni, amelyben a fiatalok és az idősebbek is kibontakozhatják a kreativításukat, és amely kapcsolódik a környezetvédelemhez. Különböző challengek várhatóak a fesztivál idején, amelynek a részleteit a social media felületeken kívánjuk megosztani a látogatókkal. Fontosnak tartjuk a mai világban azt is, hogy kiszakadjunk az online térből: ezek a challengek lehetővé teszik a közös pillanatok-élmények megosztását, a jóízű közös nevetést, és azokat az emlékeket, amelyekre 10-20 év múlva is boldogan fogunk visszaemlékezni.” – mondta a fesztivál szervezője, Irimiás László.

 

LM