Hírek

A víz a jövő

A víz a jövő

Kép forrása: SUEZ - Water Technologies & Solutions

A világ víziparának egyik kulcs szereplője a SUEZ - Water Technologies & Solutions

 

Vállalatunk a SUEZ - Water Technologies & Solutions a világ egyik legjelentősebb ipari vízkezelési szolgáltatásokat nyújtó vállalata. Cégünk magyar szektora három telephellyel rendelkezik. Tatabányán, Budapesten és Oroszlányban vagyunk jelen. Az oroszlányi gyárban ultraszűrő víztisztító membránokat gyártunk. Ez miért fontos? Ezek a membránok létfontosságúak a víz újrahasznosítására. Oroszlányból elsősorban speciális víz- és szennyvíztisztítási megoldásokat és gépeket szállítunk a világ minden tájára. Nagyon izgalmas, hiszen ezek a berendezések rendkívül modern, saját fejlesztésű SUEZ-membrántechnológiákon alapulnak.

Mi így kínálunk tiszta vizet a jövő generációjának!

A SUEZ - Water Technologies & Solutions naponta 11,4 millió köbméter vizet kezel. Az oroszlányi részleg több mint másfél évtizede jött létre. Ez alatt az idő alatt az anyavállalatunk több mint 130 millió euró értékben valósított meg beruházásokat hazánkban. Így lettünk a világ egyik legjelentősebb ultraszűrő-víztisztító membránokat előállító gyára itt Magyarországon.

Szervezetünk nem kevesebb, mint 1200 embernek ad munkát idehaza.

A fejlődés és az innováció az alapvető missziónk! Cégünk 2021 májusában új csarnokok építésébe kezdett Oroszlányban. A fejlesztéssel elsősorban a gyártókapacitást szeretnénk bővíteni, így fontos elmondani, hogy a kibővült telephelyen 85 új munkahelyet teremtünk majd a következő években.

Büszkék vagyunk arra, hogy a gyárunkban egyedülálló csúcstechnológiával előállított termékek a világ minden részére eljutnak.

(LM)