Hírek

A TOM-FERR lett a tatai vívók névadó szponzora

A TOM-FERR lett a tatai vívók névadó szponzora

Kép forrása: tata.hu

A TOM-FERR  Zrt. lett a Tata Vívó Sport Egyesület új névadó szponzora. Az együttműködésről június 14-én rendeztek sajtótájékoztatót a Tatai Vár teraszán, ahol sor került a támogatói szerződés aláírására is.

 

Az eseményen Michl József polgármester mondott köszöntőt, kiemelve, hogy a város nagyon büszke a tatai vívók munkájára és eredményeire, s köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki az elmúlt években bármivel is hozzájárult a szép sikerekhez és a magas színvonalú szakmai munkához. A városvezető úgy fogalmazott: – Külön köszönöm Laczkó Oszkárnak, a TOM-FERR Zrt. vezérigazgatójának, hogy amikor a szponzoráció ötletével megkerestük őt, örömmel állt az egyeztetések elé, és végül igazi üzletemberként és ezzel együtt nagy szívvel állt az ügy mellé.

Az egyesület, mely a jövőben a TOM-FERR TATA VSE nevet viseli, nagy gondot fordít az utánpótlás korú gyermekek felkutatására, jó kapcsolatot ápolnak a tatai és környékbeli települések iskoláival, és igyekeznek minél több gyermekkel megszerettetni a sportágat. Az elmúlt években a diákolimpiákon, az országos bajnokságokon, nemzetközi versenyeken és világversenyeken elért eredményei alapján a tatai egyesület országosan is kiemelkedő vívás utánpótlás nevelő bázisnak számít. Versenyzőik női és férfi párbajtőrben, 9 korcsoportban vesznek részt és szerepelnek eredményesen az országos és nemzetközi versenyeken. Ezzel kapcsolatban Laczkó Oszkár úgy nyilatkozott: – A vívás mindig is a magyar sport csúcsát képviselte, és örömmel szerződtünk hosszú távra, hogy támogassuk az egyesületet. Alapvetően a szívügyünk a kicsik, a tehetséges gyermekek patronálása, sikeres vállalkozásként, a fiatal generáció támogatása egy nagyon fontos küldetésünk. A TOM-FERR Zrt. vezérigazgatója hozzátette: – Havi rendszerességgel fogjuk támogatni a sportegyesületet, melyet segíteni fogunk a versenyekre való eljutásban és az eszközvásárlásban is.

Plásztán Attila, a TOM-FERR TATA VSE elnöke a Tatai Várban elmondta: – Miután az OMS-el megszűnt egy 20 éves kapcsolatunk, sikerült egy nagyszerű támogatót találnunk, amellyel hosszú távon együtt tudunk működni. Nagyon örülünk ennek, és igyekszünk minél szebb eredményekkel meghálálni a segítséget.

 

tata.hu