Hírek

A kitartásról szól Freddie új dala, a Túlerő

A kitartásról szól Freddie új dala, a Túlerő

Kép forrása: Fehérvári Gábor Alfréd

Túlerő címmel jelent meg Fehérvári Gábor Alfréd legújabb dala. A szinte egy év kihagyás után publikált új zenéhez egy különleges videoklipet is készített A Dal 2016 győztese, amelyben egy ökölvívó életén keresztül mutatja meg, milyen kemény munka kell ahhoz, hogy az ember elérje a céljait.

 

Kedden mutatta be legújabb, Túlerő című dalát és videoklipjét Fehérvári Gábor Alfréd. „Jövő áprilisban jelenik meg a tíz új dalt tartalmazó albumom, amiről ez az első kiadott szám. A Túlerő zenéjét Fövenyi Mátéval együtt szereztük, a szövegét Hujber Szabolcs írta. Nagyon magaménak érzem a dalokat, ez lesz az eddigi legfelszabadultabb lemezem. Szerintem sikerült igényes zenei világgal és mondanivalóval jelentkeznem. Izgatottan várom a közönség reakcióját” - mondta Freddie.

Az énekes-műsorvezető a Túlerő című klipben egy ökölvívó életén keresztül mutatja meg, milyen kemény munka kell ahhoz, hogy az ember elérje a céljait.

"A dal a kitartásról, az áldozatok hozataláról szól, amik szükségeltetnek ahhoz, hogy az ember elérje célját, céljait. A dal tételmondata, ha mi magunk eléggé akarjuk, akkor eredendően túlerőben vagyunk. Annak érdekében, hogy a legérzékletesebben tudjuk megmutatni az álmok beteljesüléséhez vezető utat a videóklip egy ökölvívó köré épült, pici betekintést nyújtva a kulisszákba, és rámutatva mennyi munka húzódik meg amögött, hogy az embernek magasba emeljék a kezét" - árulta el Fehérvári Gábor Alfréd, akinek májusban született meg második gyermeke.

“Nem gondoltuk, hogy a kislányunk születése után Dóri ilyen hamar teherbe esik, és újra kezdődik minden elölről. Egyfelől nagyon boldogok vagyunk, hogy a testvérek között kicsi lesz a korkülönbség, másrészről ez most egy olyan időszak, hogy alig alszunk. Így nekünk is szükségünk van a Túlerőből származó erőre és motivációra” - mondta mosolyogva Freddie.

LM