Család

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok

Kép forrása: pixabay.com

Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2x20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. A 21. század forradalmi testedzése a piac legfejlettebb készülékével Magyarországra is megérkezett!

 

Elég a lassan mutatkozó eredményekből, válts sebességet Te is!

Felgyorsult világban élünk. Mindent azonnal akarunk: e-mailünk rögtön megérkezzen a címzettnek, mobilunkkal mindent perceken belül el tudjunk intézni, és az is jó lenne ha a hasizmunkon azonnal látnánk a felülések eredményét. Nagyon sok eszköz áll rendelkezésünkre, hogy minél gyorsabban és könnyebben elérjük céljainkat. Mégis minden akaraterőnket és türelmünket be kell vetni, hogy valóban élvezhessük a kemény edzések eredményeit.

Miért épp ne az alakformálásban használjunk ki a mai kor technikai vívmányait?

Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nem csak az élsport és a rehabilitáció, hanem a szabadidős sportok területén is széles körben elterjedt, mivel mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor- mindannyiunk számára fontos- cél elérésében.

EMS technológia (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció)

Az EMS  készülékek legújabb generációja, így a Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a  testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. A Speedfitness garantálja, hogy edzésed nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!

Saját vélemény:

-A mai felgyorsult világban azoknak sincs elég idejük, akik nem lusták sportolni, szeretik valamilyen mozgásformával karban tartani a testüket.

-Akik nem tudják, értik különböző mozgásformával karban tartani testüket, nem szeretnek mozogni vagy csak egyszerűen lusták, azoknak is hatékony.

Tapasztalat:

Kortól, nemtől, testalkattól függetlenül hatékony. Erre nagyon jó példa  a 67 éves házaspár, akik szinte függők és heti kétszeri vendégek. De minden korosztálynak megvan a maga indoka, hogy miért szereti.

Azért jobb, mint más edzésforma, mert személyi edzés azaz felügyelet mellett, biztonságban, kizárólagos figyelemmel, szakmai tudással a háttérben, akár táplálkozási tanácsok keretében lehet elkezdeni a test átformálását.

(LM)