Várpalota

2013. október 14-17. között kerül megrendezésre Várpalotán az V. David Popper Nemzetközi Csellóverseny

A mostani versenyt a névadó tiszteletére rendezzük ebben az évben, emlékezve halálának 100. évfordulójára. David Popper gordonkaművész, zeneszerző 1843. június 16-án Prágában született, 1913. augusztus 7-én Bécsben halt meg. Magyarországra 1886-ban hívták meg a Magyar Királyi Zeneakadémiára, a gordonka és vonósnégyes tanszak tanárának. Hubay Jenővel világhírű vonósnégyest alapított, amely évtizedeken át meghatározó jelentőségű volt a magyar koncertéletben.

Bővebben...

Magzatgyermekek Napja, Csomóné Lindmayer Katalin előadása

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár, a KÉSZ Várpalotai Csoportja és a Mária Rádió Palota szeretettel hív és vár mindenkit következő programunkra a Magzatgyermek Napja alkalmából. Az előadásra 2013. máricus 25-én (hétfőn) 17 órakor kerül sor a városi könyvtár előadótermében (8100 Várpalota, Szent István út 28.).

Bővebben...

Új könnyűzenei fesztivál lesz Várpalotán

Alfa Fesztivál néven július 18. és 20. között új könnyűzenei fesztiválnak ad otthont a várpalotai Cseri Parkerdő. A jól ismert helyszínen az ország legolcsóbb belépőjegyeivel, pénztárcabarát árakkal, színvonalas kempinggel és igényes programmal várják a vendégeket. Az Alfa Fesztiválon fellép például a Carbonfools, a Lord, az Auróra, a Hősök és az Irie Maffia is.

Bővebben...

Sok évi kimaradás után végre ismét lesz ifjúsági színházi előadás Várpalotán a Jó Szerencsét Művelődési Központban

A nagysikerű Tom Sawyer regény feldolgozása, 12 fős szereposztásban, az Apolló Színház előadásában. A színház kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít elővételben, 1.000,- Ft értékben. Szeretettel várjuk a város és kistérsége iskolás csoportjait!

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek