Székesfehérvár

Idén is Fehérvári Halünnep szórakoztató programokkal

Második alkalommal rendezik meg a „Fehérvári Halünnep" című, egész napos rendezvényt 2014. március 29-én, szombaton a palotavárosi tavaknál. Reggel kezdődnek a horgász- és főzőversenyek, melyekre jövő csütörtökig várják a nevezéseket. Napközben igényes színpadi produkciókkal, koncertekkel szórakoztatják a gyerekeket és a felnőtteket, lehetőség lesz megkóstolni a finomabbnál finomabb halételeket, és meglepetéssel is készülnek a szervezők, hiszen ismert színművészek és neves sportolók kapcsolódnak be a város támogatásával megvalósuló rendezvénybe.

Bővebben...

Catherine Gallagher's Queen of the Dance

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepp táncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös ír sztepp tánc világbajnok. Az ír tánc dívája fergeteges sikert arat újszerű, modern koreográfiáival a világ nagyszínpadain, s Párizs, London, Bécs után nagy örömmel látogat el Székesfehérvárra, a Vodafone Sportcentrumba, 2014. április 12-én.

Bővebben...

Október 2-án kezdődik a Múzeumok Őszi Fesztiválja

Október 2-án, a Fejér Megyei Múzeumpedagógiai Évnyitóval kezdődnek meg a Múzeumok Őszi Fesztiváljának programjai. Az évnyitón bemutatkoznak a megyei múzeumai, kiállítóhelyei. A fesztivál október 5-én a Fércbook - a nagy könyv című programmal folytatódik az V. Nemzetközi Művészkönyv Kiállításhoz kapcsolódóan.

Bővebben...

Zöld Cserkésznapok Székesfehérváron október 5-én

A környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet, a hétről hétre más városba költöző Zöld Cserkésznapok elnevezésű programsorozat, amely az Új Széchenyi terv keretein belül Európai Uniós forrásból valósul meg a Magyar Cserkészszövetség szervezésében. A több nagyváros után Székesfehérváron megrendezésre kerülő rendezvénysorozat célja, hogy fiatalokban, családosokban kialakítsa, elmélyítse a természet iránti szeretetet.

Bővebben...

Ismét szeptember 28-án és 29-én a Fehérvári Lecsófőző Vigasság

Baráti és céges csapatok, családok és érdeklődők ezreit várják ismét szeptember 28-án és 29-én a Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő program a Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert támogatásnak köszönhetően kétnapos lesz, sőt a kulturális rendezvények már 27-én, pénteken este elkezdődnek.

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek