Térség hírei

Kertvarázs a székesfehérvári Öreghegyi Gazdaboltban

Az idei szezont, egy Székesfehérváron egyedülállónak számító újítással kezdi, Mikroszkópos növényvizsgálatot végez, ami persze ingyenes Ágikánál! Ezzel az eszközzel "kideríti", hogy mitől betegedett meg például a cseresznye fánk.

Bővebben...

Állás ajánlatok a GEDIA Hungary Kft.-nél

Nemzetközi tevékenységet folytató járműipari beszállítóként összetett felépítésű, sajtolt és hegesztett részegységeket készítünk a karosszéria és futómű gyártáshoz. Vállalatunk eddig közel 100 éves történelmét a magasan fejlett innovációs készség, valamint magas technológiai színvonalú termékmegoldások jellemzik.

Bővebben...

Varrónőket keres ülőmunkára a Rába Járműalkatrész Kft móri gyára.

Feladat: autó üléshuzatok (szövet) varrása ipari varrógépeken. Elvárás:ipari varrógépen szerzett tapasztalat (szakképzettség előny, de nem feltétel), két műszakos munkarend vállalása, monotónia tűrés

Bővebben...

WHC Kft. betanított pékeket és csomagolókat, kézi csomagolókat és utómunkásokat keres partnereihez

WHC Kft. betanított pékeket és csomagolókat, kézi csomagolókat és utómunkásokat keres partnereihez. Elvárások: Min. 8 általános iskolai végzettség, 2 vagy 3 műszakos munkarend vállalása, egészségügyi alkalmasság, monotonitás tűrés, rugalmasság, szakmai végzettség és/vagy érvényes egészségügyi kiskönyv előnyt jelent.

Bővebben...

Dinamikus, fiatal csapatunkba keresünk beszerzési asszisztenst

Társaságunk, a 100%-ban magyar tulajdonú Hering-Trade Kft. 20 éves szakmai tapasztalatával az egyik vezető élelmiszer importőr cég Magyarországon.

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek